MASCA DE PROTECTIE AFFLICTION KEEP THE DRIVE ALIVE

MASCA DE PROTECTIE AFFLICTION KEEP THE DRIVE ALIVE

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 89.00 Lei
49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. MASCĂ DE PROTECTIE PENTRU BĂRBATI ȘI FEMEI. MARIME M/L, adica are intre 25cm-30 cm, masurat de la o ureche la alta. CULOARE NEAGRA SPĂLABILA ȘI REUTILIZABILA. CONSTRUCȚIE CU DOUĂ STRATURI CU EXTERIOR 100% POLIESTER ȘI 100% BUMBAC IN INTERIOR. ÎȚI OFERĂ PROTECȚIE SI ÎMPOTRIVA VANTULUI, PRAFULUI ȘI POLENULUI. TOATE DESIGN-URILE LA MASTI SUNT PRODUCTII 100% ORIGINALE AFFLICTION Brand-ul American Affliction, cu sediul in Seal Beach, California este renumit prin design-ul si calitatea premium a produselor, grafica creativa si prelucrarile inovative ale materialelor folosite.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

MASCĂ DE PROTECTIE PENTRU BĂRBATI ȘI FEMEI. MARIME M/L, adica are intre 25cm-30 cm, masurat de la o ureche la alta.
CULOARE NEAGRA
SPĂLABILA ȘI REUTILIZABILA.
CONSTRUCȚIE CU DOUĂ STRATURI CU EXTERIOR 100% POLIESTER ȘI 100% BUMBAC IN INTERIOR.
ÎȚI OFERĂ PROTECȚIE SI ÎMPOTRIVA VANTULUI, PRAFULUI ȘI POLENULUI.
TOATE DESIGN-URILE LA MASTI SUNT PRODUCTII 100% ORIGINALE AFFLICTION

Brand-ul American Affliction, cu sediul in Seal Beach, California este renumit prin design-ul si calitatea premium a produselor, grafica creativa si prelucrarile inovative ale materialelor folosite.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.