Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) T-Shirt Black Marimi pana la 3XL, Bl;ack

Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) T-Shirt Black Marimi pana la 3XL, Bl;ack

89.00 Lei
Tricoul Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) este conceput pentru a onora tot personalul militar desfășurat în străinătate. Marimi de la M la 3XL. Cu un croi pentru o tinut atletica, este perfect pentru noul sezon, asorteaza-l cu sapca, ENDURING FREEDOM, de exemplu, se va potrivi perfect! Cmpozitie, bumbac cu poliester pentru un confort sportit la purtat. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm Remember Everyone Deployed with Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-shirt. Support Those Deployed With Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-Shirt Slightly Smaller Chest, Smaller Armholes And Smaller Sleeve Opening For A More Athletic Fit And Style Super Soft Cotton/Poly Ring Spun Material Center Chest Graphic Designed To Honor All Military Personnel Deployed Overseas Tagless Label And Inset Collar For Maximum Comfort
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) este conceput pentru a onora tot personalul militar desfășurat în străinătate.

Marimi de la M la 3XL. Cu un croi pentru o tinut atletica, este perfect pentru noul sezon, asorteaza-l cu sapca, ENDURING FREEDOM, de exemplu, se va potrivi perfect! Cmpozitie, bumbac cu poliester pentru un confort sportit la purtat.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

 

M: 48 cm

L: 53.4 cm

XL: 58.4 cm

2XL: 64 cm

3XL: 68.5 cm

Remember Everyone Deployed with Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-shirt.

Support Those Deployed With Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-Shirt
Slightly Smaller Chest, Smaller Armholes And Smaller Sleeve Opening For A More Athletic Fit And Style
Super Soft Cotton/Poly Ring Spun Material
Center Chest Graphic Designed To Honor All Military Personnel Deployed Overseas
Tagless Label And Inset Collar For Maximum Comfort