BANDANA CHOP TOP ORANGE SKULLIES

BANDANA CHOP TOP ORANGE SKULLIES

Preț vechi: 59.00 Lei
29.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Un accesoriu de efect care nu trebuie sa lipseasca din look-ul tau. La un pret…IREZISTIBIL! Doar 29 lei. Produs Import USA. Our Chop Top Doo Wrap is one of our newest and most popular items. The exclusive design is made be worn low on the brow and give the appearance of a folded bandanna. Premium Headwrap Terrycloth Sweatband Double Sided Tail Adjustable Hook and Loop Closure with Tuck-In
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Un accesoriu de efect care nu trebuie sa lipseasca din look-ul tau. La un pret…IREZISTIBIL! Doar 29 lei. Produs Import USA.

Our Chop Top Doo Wrap is one of our newest and most popular items. The exclusive design is made be worn low on the brow and give the appearance of a folded bandanna.

Premium Headwrap

Terrycloth Sweatband

Double Sided Tail

Adjustable Hook and Loop Closure with Tuck-In

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.