Bandana Premium Camouflage /Absoarbe umezeala

Bandana Premium Camouflage /Absoarbe umezeala

42.99 Lei
Bandana pentru absorbția umidității are un material respirabil de înaltă performanță, care este perfecta pentru a fi purtat sub cască, pălărie, sapca sau pur si simplu ca un accesoriu singular la moda si extrem de practic. Bandana de cap respirabilă, care elimină umiditatea, vă menține capul uscat, este o mărime unică și nu va aluneca pe cap. Țesătura de înaltă performanță face ca această bandana să fie ideală pentru sport și activități în aer liber și va absorbi transpirația și va elimina umezeala. Interiorul confortabil nu va irita pielea. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Material din poliester performant, produs importat din USA, made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Bandana  pentru absorbția umidității are un material respirabil de înaltă performanță, care este perfecta pentru a fi purtat sub cască, pălărie, sapca sau pur si simplu ca un accesoriu singular la moda si extrem de practic.

Bandana de cap respirabilă, care elimină umiditatea, vă menține capul uscat, este o mărime unică și nu va aluneca pe cap.
Țesătura de înaltă performanță face ca această bandana să fie ideală pentru sport și activități în aer liber și va absorbi transpirația și va elimina umezeala.
Interiorul confortabil nu va irita pielea.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

Material din poliester performant, produs importat din USA, made in China.