Bandana Skull & Crossbones

Bandana Skull & Crossbones

29.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Bandana Skull & Crossbones este confectionata 100% din bumbac. Marimea este universala. Produs importat din USA. Made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Bandana Skull & Crossbones este confectionata 100% din bumbac. Marimea este universala.

Produs importat din USA. Made in China.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Etichete produs
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

TRICOU BIKE LIFE Black

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. It’s out with the archaic horse and in with the horse-power! The Reaper has a new mode of transport – reaping just became a whole lot faster. Besides, can a horse do this? T-Shirt Black is made of Top Quality 100% Cotton, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.
99.00 Lei