Bandana Tactica Multifunctionala Blue Thin Line

Bandana Tactica Multifunctionala Blue Thin Line

39.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Bandana tactică multifuncțională este o piesă incredibil de versatilă, care are capacitatea de a fi purtată ca bandana, esarfa, masca de protectie, balaclava. Materialul este moale, respirabil, absorbant de umezeală și rezistent la vânt. Material durabil 100% poliester. Dimensiuni: 49.5cm X 25.4cm. Design alb-negru al steagului american, cu o linie albastră subțire pe banda centrală.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Bandana tactică multifuncțională este o piesă incredibil de versatilă, care are capacitatea de a fi purtată ca bandana, esarfa, masca de protectie, balaclava. Materialul este moale, respirabil, absorbant de umezeală și rezistent la vânt. Material durabil 100% poliester.

Dimensiuni: 49.5cm X 25.4cm. Design alb-negru al steagului american, cu o linie albastră subțire pe banda centrală.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.