Tricou cu maneca lunga BEAUTIFUL WITCH HAND Top Black

Tricou cu maneca lunga BEAUTIFUL WITCH HAND Top Black

Preț vechi: 69.00 Lei
49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul cu maneca lunga este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. Traveller, Black Widow or Enchantress? She has gained a dark wisdom over the years, that beauty is finite and to accept your demise in all its decaying glory is to truly know yourself as well as the back of your hand. Boat Neck Bat Sleeve Top Black is made of 95% Viscose 5% Elastane, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul cu maneca lunga este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK.

In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.

Traveller, Black Widow or Enchantress? She has gained a dark wisdom over the years, that beauty is finite and to accept your demise in all its decaying glory is to truly know yourself as well as the back of your hand.

Boat Neck Bat Sleeve Top Black is made of 95% Viscose 5% Elastane, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Etichete produs