Bratara paracord Deluxe Thin Blue Line

Bratara paracord Deluxe Thin Blue Line

39.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Brățara are un paracord din poliester cu 7 fire și o cataramă laterală cu eliberare rapidă. Brățările Paracord Rothco sunt elementul ideal de supraviețuire. Brățările Paracord sunt perfecte pentru activități militare, tactice, de supraviețuire și activități în aer liber. Cu o mulțime de aplicații de supraviețuire, țipurtati brățara de paracord în jurul încheieturii. Show your support for our police and law enforcement with Rothco's Deluxe Thin Blue Line Paracord Bracelet. Rothco's ultimate paracord survival bracelet features 7-strand polyester paracord, and a quick-release side buckle. Rothco’s Paracord Bracelets are the ideal survival item. Paracord Bracelets are perfect for military, tactical, survival and outdoor activities. With tons of survival applications, keep your paracord bracelet around your wrist and ready to deploy in case of an emergency.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Brățara are un paracord din poliester cu 7 fire și o cataramă laterală cu eliberare rapidă. Brățările Paracord Rothco sunt elementul ideal de supraviețuire. Brățările Paracord sunt perfecte pentru activități militare, tactice, de supraviețuire și activități în aer liber. Cu o mulțime de aplicații de supraviețuire, țipurtati brățara de paracord în jurul încheieturii.

Show your support for our police and law enforcement with Rothco's Deluxe Thin Blue Line Paracord Bracelet. Rothco's ultimate paracord survival bracelet features 7-strand polyester paracord, and a quick-release side buckle. Rothco’s Paracord Bracelets are the ideal survival item. Paracord Bracelets are perfect for military, tactical, survival and outdoor activities. With tons of survival applications, keep your paracord bracelet around your wrist and ready to deploy in case of an emergency.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.