CACIULITA US ARMY LICENTA OFICIALA

CACIULITA US ARMY LICENTA OFICIALA

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 99.00 Lei
49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Caciulita US ARMY LICENTA OFICIALA este atat de placuta la purtare, este căptușită cu material de tip fleece, foarte calduros, imprimarea are grafica cu licenta ofiacila, marimea este universala. Material 100% poliester. Soft Stretch Polyester Beanie Lined with Fleece Sublimation Print One Size Fits Most
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Caciulita US ARMY LICENTA OFICIALA este atat de placuta la purtare, este căptușită cu material de tip fleece, foarte calduros, imprimarea are grafica cu licenta ofiacila, marimea este universala.

Material 100% poliester. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

  • Soft Stretch Polyester Beanie Lined with Fleece
  • Sublimation Print
  • One Size Fits Most