CAPSULA TACTICA ETANSA IMPERMEABILA

CAPSULA TACTICA ETANSA IMPERMEABILA

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

69.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. CAPSULA TACTICA ETANSA IMPERMEABILA este un accesoriu atat de practic si folositor in aventurile tale de drumetie, camping, conditii extreme,  chiar si pentru utilzarea de zi cu zi. Design-ul camuflaj atat de...cool, va fi mereu in tendinte! Poti pastra in deplina siguranta chei, medicamente, mici obiecte pretioase din metal. Dimensiuni: inaltime 7.7 cm, diametru 3.5 cm, materialul este aluminiu anodizat ce confera rezistenta si un aspect estetic deosebit.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

CAPSULA TACTICA ETANSA IMPERMEABILA este un accesoriu atat de practic si folositor in aventurile tale de drumetie, camping, conditii extreme,  chiar si pentru utilzarea de zi cu zi. Design-ul camuflaj atat de...cool, va fi mereu in tendinte!

Poti pastra in deplina siguranta chei, medicamente, mici obiecte pretioase din metal.

Dimensiuni: inaltime 7.7 cm, diametru 3.5 cm, materialul este aluminiu anodizat ce confera rezistenta si un aspect estetic deosebit.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.