Copii

CEAS SPORT PENTRU COPII 1548 CAMOUFLAGE ALBASTRU

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Ceasul sport 1548 este perfect pentru cei mici, cu afisaj clar digital, confortabil si cu un design modern si atractiv. Greutate: 42g. Geamul este din rasina, carcasă ABS este un polymer thermoplastic rezistent si fiabil. Curea din poliuretan, catarama din otel inoxidabil, impermeabil: 50M. Se ofera gratuit cutie de ambalare premium, certificat de garantie. Ecran LCD de 13 cifre, ora afișajului, minut, secundă, lună, zi, an și săptămână. Funcție: Ora, Chronograph, Alarmă, Data, Săptămâna, EL, Ceas 12/24, Iluminare de fundal EL. Lățimea cadranului: 43mm, Grosimea cadranului: 16mm, Lățimea benzii: 28mm, Lungimea ceasului: 250mm. Culoarea ceasului este cea din poza principala de produs, celelalte poze sunt pentru a exemplifica functiile ceasului. Se ofera gratuit cutie de ambalare, certificat de garantie. Bateria este inclusa.
129.00 Lei 69.00 Lei

Nou! TRICOU NYPD pentru COPII/Licenta oficiala

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Ghid de masuri: S este recomandat pentru copiii intre 6 si 8 ani M este recomandat pentru copiii intre 10 si 12 ani L este recomandat pentru copiii intre 12 si 14 ani NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou arate bine chiar si pe copii. Vor fi incantati sa-l primeasca cadou! Produs importat din US.
59.00 Lei

TRICOU CU MANECA LUNGA pentru COPII Kids Long Sleeve Camo T-shirt

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricourile cu mânecă lungă pentru copii au un material confortabil din bumbac, sunt rezistente si ofera un look special copilului tau. 60% Bumbac, 40% Polyester Marimi: S: Piept 35 cm, lungime 51 cm. M: Piept 38 cm, lungime 57 cm. L: Piept 43 cm, lungime 62 cm. XL: Piept 49 cm, lungime 63 cm. Rothco’s Kids Long Sleeve T-shirts feature a comfortable cotton poly material with several camouflage options for you to choose from. Our long-sleeve camo shirts offer the same style and fit as our children’s camo tee-shirts but with long sleeves.
99.00 Lei 59.00 Lei