Copii

TRICOU CU MANECA LUNGA pentru COPII Kids Long Sleeve Camo T-shirt

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricourile cu mânecă lungă pentru copii au un material confortabil din bumbac, sunt rezistente si ofera un look special copilului tau. 60% Bumbac, 40% Polyester Marimi: S: Piept 35 cm, lungime 51 cm. M: Piept 38 cm, lungime 57 cm. L: Piept 43 cm, lungime 62 cm. XL: Piept 49 cm, lungime 63 cm. Rothco’s Kids Long Sleeve T-shirts feature a comfortable cotton poly material with several camouflage options for you to choose from. Our long-sleeve camo shirts offer the same style and fit as our children’s camo tee-shirts but with long sleeves.
99.00 Lei 59.00 Lei

SAPCA COPII AMERICAN EAGLE CU BRODERIE CAMO

Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% acrylic, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. – 100% Acrylic – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.
69.00 Lei 39.00 Lei

Click to enlarge SAPCA DE COPII ARMY CAMOUFLAGE

Șapca de COPII ARMY CAMOUFLAGE are țesătură din bumbac periat 100% de calitate foarte buna, marimea este universala, se regleaza cu catarama la spate. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
69.00 Lei 49.00 Lei

SAPCA COPII CALITATE PREMIUM URSULETUL POLITIST / CU BRODERIE/ 100% Bumbac

Alege pentru copilul tau aceasta sapca atat de simpatica, URSULETUL POLITIST. Este 100% Bumbac, se regleaza cu scai la spate, este brodata iar pretul este excelent. Stocul este limitat! Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea sepcii este bleumarin, poate fi o alegere chiar si pentru dama sau pentru toti cei care simpatizeaza aceasta idee de design. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
39.00 Lei 15.00 Lei