Coyote Brown Army Physical Training T-Shirt

Coyote Brown Army Physical Training T-Shirt

Preț vechi: 129.00 Lei
79.00 Lei
Antreneaza-te la maxim cu noul tricou Army, este construit dintr-un material confortabil si respirabil 60% bumbac / 40% poliester. Ideal pentru antrenament militar, antrenamente la sala sau pentru a fi purtat zi de zi. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Antreneaza-te la maxim cu noul tricou Army, este construit dintr-un material confortabil si respirabil 60% bumbac / 40% poliester. Ideal pentru antrenament militar, antrenamente la sala sau pentru a fi purtat zi de zi.  Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Train to the max with Rothco’s Physical Training T-Shirt. Constructed Of A Comfortable And Breathable 60% Cotton / 40% Polyester Material. Ideal For Military PT Training, Workouts Or As An Everyday Shirt

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

S: 46 cm

M: 48 cm

L: 53.4 cm

XL: 58.4 cm

2XL: 64 cm

3XL: 68.5 cm

4XL: 72 cm

5XL: 74 cm

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

SAPCA PREMIUM POLITIA BRODERIE 3D & 100% Bumbac /Best Price

Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba si conturul in culoarea gri silver. Marimea este universala, se inchide cu scai la spate. Produs din 100% bumbac calitate superioara, circumferinta 58cm. Obtineti 10% discount daca comandati minim 10 bucati intr-o achizitie. Profitati de oferta! Reducerea se va aplica pe factura emisa, nu se aplica pe site direct. Oricum, veti fi contactati si telefonic sau ne puteti suna dvs. oricand la 0740 435 134. Material rezistent la purtare, placut si respirabil, perfect pentru sezonul cald. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Produsul este destinat doar angajatilor din cadrul Politiei.
49.99 Lei