Deluxe Special Forces Cap 100% Bumbac

Deluxe Special Forces Cap 100% Bumbac

Sapca Deluxe Special Forces este fabricata dintr-un fir de bumbac durabil 100% din bumbac, cu insemnele de forțe speciale brodate 3-D împreună cu textul „Mess With The Best, Die Like The Rest”, imprimat pe panoul frontal . Această sapca militară prezintă, de asemenea, textul „Special Forces”, imprimat pe panoul frontal și bordură, cu inchidere la spate cu scai. Calitatea este premium, import USA,  fabricata in China.

\n

Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

SAPCA DELUXE US ARMY CAMOUFLAGE BEST PRICE

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara. Produs cu licenta oficiala US Army Produs Importat din USA 100% Acrylic cu broderie de inalta calitate Made in Vietnam Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai la spate.
59.00 Lei

SAPCA US ARMY VETERAN LICENTA OFICIALA BLACK

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs cu licenta oficiala US Army. Made in Vietnam. Material 100% BUMBAC, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp.
59.00 Lei

SAPCA VETERAN US ARMY LICENTA OFICIALA COD 57 CAMO GREY

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara. Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs cu licenta oficiala US Army. Este una dintre cele mai asteptate si bine vandute sepci de pe site-ul nostru. Made in Vietnam. Material 100% acrilic, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp.
59.00 Lei