DESERT STORM PREMIUM CAP COD S2

DESERT STORM PREMIUM CAP COD S2

69.00 Lei
Sapca de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 55% bumbac / 45% poliester, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Pe interior, banda de sudura suplimentara asigura un confort durabil. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. – Made With 55% Cotton/45% Polyester – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sapca de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 55% bumbac / 45% poliester, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Pe interior, banda de sudura suplimentara asigura un confort durabil.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

– Made With 55% Cotton/45% Polyester
– Adjustable Velcro Closure
– One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.