Emblema Brodata / Patch Militar Guerrilla Warfare

Emblema Brodata / Patch Militar Guerrilla Warfare

19.00 Lei
Confecționate din material de bumbac si poliester, cu broderie executata excelent, patch-urile/emblemele militare, prezinta pe spate material potrivit pentru prinderea de tip scai, si il puteti folosi cu succes pe jackete, sepci, rucsacuri, veste tactice si multe altele. Calitatea este excelenta, import USA, made in Taiwan. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Dimensiune 6.35cm x 7.62cm.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Confecționate din material de bumbac si poliester, cu broderie executata excelent, patch-urile/emblemele militare, prezinta pe spate material potrivit pentru prinderea de tip scai, si il puteti folosi cu succes pe jackete, sepci, rucsacuri, veste tactice si multe altele. Calitatea este excelenta, import USA, made in Taiwan.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

Dimensiune 6.35cm x 7.62cm.