Emblema Brodata / Patch Militar Kill Em All

Emblema Brodata / Patch Militar Kill Em All

19.00 Lei
Confecționat din material de bumbac si poliester, cu broderie executata excelent, patch-ul/emblema militara „Kill Em All Let God Sort Em Out” prezintă o imagine a unui craniu și un cuțit cu textul „Kill Em All Let God Sort Em Out”. Pe spate are material potrivit pentru prinderea de tip scai, si il puteti folosi cu succes pe jackete, sepci, rucsacuri, veste tactice si multe altele. Calitatea este excelenta, import USA, made in Taiwan. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Dimensiune 8.89cm x 5.36cm.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Confecționat din material de bumbac si poliester, cu broderie executata excelent, patch-ul/emblema militara „Kill Em All Let God Sort Em Out” prezintă o imagine a unui craniu și un cuțit cu textul „Kill Em All Let God Sort Em Out”.

Pe spate are material potrivit pentru prinderea de tip scai, si il puteti folosi cu succes pe jackete, sepci, rucsacuri, veste tactice si multe altele. Calitatea este excelenta, import USA, made in Taiwan.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

Dimensiune 8.89cm x 5.36cm.