Emblema Life is better on 2 wheels PATCH 10CM/5CM

Emblema Life is better on 2 wheels PATCH 10CM/5CM

29.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Dimensiune: 10cm x 5cm. Patch-urile sunt brodate, calitatea fiind exceptionala. Toate patch-urile au prevazute pe spate un sigiliu termic pentru aplicare usoara. Curățați suprafața cu o cârpă umezita acolo unde doriți să plasați patch-ul/plasturele. Plasați plasturele pe tricou sau vesta sau pe orice alt produs pe care doriti sa il aplicati. Așezați peste patch o bucată de pânză de bumbac.Folositi un fier fierbinte pentru aplicare. Designul produsului si importul este din USA. Fabricat in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Dimensiune: 10cm x 5cm. Patch-urile sunt brodate, calitatea fiind exceptionala. Toate patch-urile au prevazute pe spate un sigiliu termic pentru aplicare usoara.

Curățați suprafața cu o cârpă umezita acolo unde doriți să plasați patch-ul/emblema

Plasați emblema pe tricou sau vesta sau pe orice alt produs pe care doriti sa il aplicati.

Așezați peste patch o bucată de pânză de bumbac.

Folositi un fier fierbinte pentru aplicare.

Designul produsului si importul este din USA.

Fabricat in China.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.