Emblema/Patch Special Forces 29,00 lei

Emblema/Patch Special Forces 29,00 lei

29.00 Lei
Click to enlarge Emblema/Patch Special Forces 29,00 lei Confecționat din material de bumbac si poliester aceasta emblema are brodat textul Special Forces ”Mess with the Best Die like the rest” si se poate aplica foarte usor cu fierul de calcat pe orice tricou, geaca etc. Dimensiune 8.26cm X 8.89 cm. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Emblema/Patch Special Forces

29,00 lei

Confecționat din material de bumbac si poliester aceasta emblema are brodat textul Special Forces ”Mess with the Best Die like the rest”  si se poate aplica foarte usor cu fierul de calcat pe orice tricou, geaca etc.

Dimensiune 8.26cm X 8.89 cm.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.