Esarfa Shemagh Tactical White/Black 100% Bumbac

Esarfa Shemagh Tactical White/Black 100% Bumbac

69.00 Lei
Aceasta esarfa este un must-have pentru oricine. O puteti purta în mod ideal în timp ce călătoriți, pe furtuna de zapada, in orice conditii de vreme rea pe care le puteti intalni sunt adaptabile oricărui mediu. Construcția din bumbac țesut respirabil oferă o combinație perfectă de confort și rezistență în timp ce vă protejează capul și gâtul de raze solare nocive, zăpadă, nisip și alte particule. Poate fi purtat ca mască de față, guler și mult mai mult – eșarfa tactică măsoară aproximativ 106cm X 106cm. Culoare militara coyote brown. Eșarfele Shemagh sunt purtate de personalul militar din întreaga lume și oferă și un accesoriu de modă excelent. Dimensiuni 106cm X 106cm. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Aceasta esarfa este un must-have pentru oricine. O puteti purta în mod ideal în timp ce călătoriți, pe furtuna de zapada, in orice conditii de vreme rea pe care le puteti intalni sunt adaptabile oricărui mediu. Construcția din bumbac țesut respirabil oferă o combinație perfectă de confort și rezistență în timp ce vă protejează capul și gâtul de raze solare nocive, zăpadă, nisip și alte particule.

Poate fi purtat ca mască de față, guler și mult mai mult – eșarfa tactică măsoară aproximativ 106cm X 106cm. Culoare militara coyote brown.

Eșarfele Shemagh sunt purtate de personalul militar din întreaga lume și oferă și un accesoriu de modă excelent.

Dimensiuni 106cm X 106cm.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.