Geaca PILOT FLIGHT JACKET MA-1 ARMY KAKI marimi pana la 3XL

Geaca PILOT FLIGHT JACKET MA-1 ARMY KAKI marimi pana la 3XL

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 499.00 Lei
399.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Când vine vorba de jachetele clasice de aviator, ați găsit-o pe cea potrivită! Această jachetă clasică pentru aviator vine echipata cu 5 embleme interschimbabile care se prind scai pe scai, puteti adauga ulterior orice alte embleme pe care le doriti si care sa va accesorizeze cu succes aceasta geaca atat de practica. Daca aveti dubiu cu privire la ce marime vi s-ar potrivi va rog sa ne sunati, raspundem la telefon in weekend inclusiv. Telefon 0740 435 134. PROMOTIE! Sepcile de mai jos se ofera gratuit la achizitionanea oricarei geci de pe site. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat telefonilc pentru a ne comunica codul sepcii ales de dvs. care se ofera gratuit. Modelele de sepci din promotie sunt afisate mai jos. Material exterior 100% nailon hidrofug, nu trece ploaia si nici vantul prin el. Căptușeală este din poliester de culoare portocalie (tipica de salvare). Geaca este căptușita pentru căldură suplimentara, unii clienti ne-au semnalat faptul ca iarna trecuta au purtat geaca cu doar un tricou pe dedesubt. Buzunarul utilitar este cu fermoar, inca un buzunar pentru creion pe brațul stâng, două buzunare oblice frontale cu închidere rapidă și două buzunare slash interioare cu închidere rapidă. Gulerul este tricotat, la fel manșetele și tricotul din talie. Fermoarele sunt din alamă accesorizate cu piele neagră. Emblemele (5 bucati) sunt incluse in pretul gecii. Aveți încredere în calitatea fără compromisuri și într-un material durabil, care își va păstra forma pentru o lungă perioadă de timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Marimea S, Piept 65 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 66 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 55kg-65 kg. Marimea M, Piept 67cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 69 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 65kg-75 kg. Marimea L, Piept 69cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 70 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 75kg-90 kg. Marimea XL Piept 71 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 72 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 90 kg-100 kg. Marimea 2XL Piept 74 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 74 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 100kg-120 kg. Marimea 3XL Piept 75 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 76 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 120kg-130 kg.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Când vine vorba de jachetele clasice de aviator, ați găsit-o pe cea potrivită!  Această jachetă clasică pentru aviator vine echipata cu 5 embleme interschimbabile care se prind scai pe scai, puteti adauga ulterior orice alte embleme pe care le doriti si care sa va accesorizeze cu succes aceasta geaca atat de practica. Daca aveti dubiu cu privire la ce marime vi s-ar potrivi va rog sa ne sunati, raspundem la telefon in weekend inclusiv. Telefon 0740 435 134.

PROMOTIE! Sepcile de mai jos se ofera gratuit la achizitionanea oricarei geci de pe site. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat telefonilc pentru a ne comunica codul sepcii ales de dvs. care se ofera gratuit. Modelele de sepci din promotie sunt afisate mai jos.

Material exterior 100% nailon hidrofug, nu trece ploaia si nici vantul prin el. Căptușeală este din poliester de culoare portocalie (tipica de salvare). Geaca este  căptușita pentru căldură suplimentara, unii clienti ne-au semnalat faptul ca iarna trecuta au purtat geaca cu doar un tricou pe dedesubt. Buzunarul utilitar este cu fermoar, inca un  buzunar pentru creion pe brațul stâng, două buzunare oblice frontale cu închidere rapidă și două buzunare slash interioare cu închidere rapidă. Gulerul este tricotat, la fel manșetele și tricotul din talie.  Fermoarele sunt  din alamă accesorizate cu piele neagră. Emblemele (5 bucati) sunt incluse in pretul gecii.

Aveți încredere în calitatea fără compromisuri și într-un material durabil, care își va păstra forma pentru o lungă perioadă de timp.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Marimea S, Piept 65 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 66 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 55kg-65 kg.

Marimea M, Piept 67cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 69 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 65kg-75 kg.

Marimea L, Piept 69cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 70 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 75kg-90 kg.

Marimea XL Piept 71 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 72 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 90 kg-100 kg.

Marimea 2XL Piept 74 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 74 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 100kg-120 kg.

Marimea 3XL Piept 75 cm (masurat de la un subrat la altul). Lungime 76 cm. Recomandam pentru persoanale cu greutatea intre 120kg-130 kg.