GEACA TIP PILOT MA-1 PENTRU COPII

GEACA TIP PILOT MA-1 PENTRU COPII

Preț vechi: 329.00 Lei
149.00 Lei
GEACA TIP PILOT MA-1 PENTRU COPII, cu patch-uri militare și de inspirație din fortele aeriene, se potrivește perfect pentru pilotul dvs. junior si este exact ce si-ar dori sa primeasca cadou! Geacă de zbor pentru copii de dimensiuni MA-1 cu patch-uri inspirate de aviație 100% nylon hidrofug in exterior, nu trece ploaia si nici vantul, este matlasata pentru căldură suplimentara. Are căptușeală reversibilă de salvare portocalie, buzunar utilitar cu fermoar pe mâneca stângă si buzunare pentru creion si include 4 patch-uri: patch-ul American Flag, patch-ul F-14, patch-ul F-117 Fighter și un patch Fighter Pilot. Două buzunare frontale și două buzunare interioare păstrează siguranța jucăriilor sau a obiectelor personale. Închidere cu fermoar frontal cu clapete. Ghid de masuri: S este recomandat pentru copiii intre 4 si 6 ani M este recomandat pentru copiii intre 6 si 8 ani L este recomandat pentru copiii intre 8 si 10 ani Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

GEACA TIP PILOT MA-1 PENTRU COPII, cu patch-uri militare și de inspirație din fortele aeriene, se potrivește perfect pentru pilotul dvs. junior si este exact ce si-ar dori sa primeasca cadou! Geacă de zbor pentru copii de dimensiuni MA-1 cu patch-uri inspirate de aviație 100% nylon hidrofug in exterior, nu trece ploaia si nici vantul, este matlasata pentru căldură suplimentara. Are căptușeală reversibilă de salvare portocalie, buzunar utilitar cu fermoar pe mâneca stângă si buzunare pentru creion si include 4 patch-uri: patch-ul American Flag, patch-ul F-14, patch-ul F-117 Fighter și un patch Fighter Pilot. Două buzunare frontale și două buzunare interioare păstrează siguranța jucăriilor sau a obiectelor personale. Închidere cu fermoar frontal cu clapete.

Ghid de masuri:

  • M este recomandat pentru copiii intre 6 si 8 ani
  • L este recomandat pentru copiii intre 8 si 10 ani

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.