GEANTA ATASABILA LA COAPSA/OLIVE

GEANTA ATASABILA LA COAPSA/OLIVE

Preț vechi: 149.00 Lei
89.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Informatii despre produsul „Side Kick Bag” / geanta atasabila la coapsa. Este atat de practica si confortabila! Cu posibilități multiple de stocare, datorită buzunarelor tactice, această geanta este excelentă pentru activități outdoor sau jocuri tactice. Datorita curelelor reglabile din talie și de pe coapsă, aceasta se fixează perfect și rezistă la mișcări bruște si activitati intense. 1. Inaltime 28 cm x latime 16 cm x adancime 12 cm, greutate: 390 grame. 2. material robust din poliester 600DEN 3. fermoar de înaltă calitate 4. curea de șold reglabilă și detașabilă – max. 135 cm 5. curea de picioare reglabilă și detașabilă – max. 80 cm 6. compartiment principal mare cu închidere velco/scai 7. buzunare laterale cu închidere velcro/scai 8. buzunar pentu smartphone cu închidere cu fermoar 9. spatii mari cu scai pentru atasare de embleme/plasturi 10. buzunare adiționale ascunse
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Informatii despre produsul „Side Kick Bag” / geanta atasabila la coapsa. Este atat de practica si confortabila! Cu posibilități multiple de stocare, datorită buzunarelor tactice, această geanta este excelentă pentru activități outdoor sau jocuri tactice. Datorita curelelor reglabile din talie și de pe coapsă, aceasta se fixează perfect și rezistă la mișcări bruște si activitati intense.

1. Inaltime 28 cm x latime 16 cm x adancime 12 cm, greutate: 390 grame.

2. material robust din poliester 600DEN
3. fermoar de înaltă calitate
4. curea de șold reglabilă și detașabilă – max. 135 cm
5. curea de picioare reglabilă și detașabilă – max. 80 cm
6. compartiment principal mare cu închidere velco/scai
7. buzunare laterale cu închidere velcro/scai
8. buzunar pentu smartphone cu închidere cu fermoar
9. spatii mari cu scai pentru atasare de embleme/plasturi
10. buzunare adiționale ascunse

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.