Geanta Canvas Organizer black

Geanta Canvas Organizer black

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Geanta Rothco Excursion Organizer este perfectă pentru călătorii! Geanta are 2 compartimente principale, buzunar exterior cu fermoar, curea de umăr reglabilă și este excelenta pentru depozitarea dispozitivelor electronice. Bumbac 100% de tip canvas. Dimensiuni: 18cm x 18cm x 5cm. Rothco’s Excursion Organizer Bag is perfect for the traveler on the go! The bag features 2 main compartments, zipper outer pocket, adjustable shoulder strap and is great for storing electronic devices.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Geanta Rothco Excursion Organizer este perfectă pentru călătorii! Geanta are 2 compartimente principale, buzunar exterior cu fermoar, curea de umăr reglabilă și este excelenta pentru depozitarea dispozitivelor electronice.
Bumbac 100% de tip canvas.

Dimensiuni: 18cm x 18cm x 5cm.

Rothco’s Excursion Organizer Bag is perfect for the traveler on the go! The bag features 2 main compartments, zipper outer pocket, adjustable shoulder strap and is great for storing electronic devices.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Etichete produs