Geanta pentru unelte / Mechanics Tool Bag With Military Stencil

Geanta pentru unelte / Mechanics Tool Bag With Military Stencil

109.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Când vine vorba de transportul uneltelor, aceasta geanta este PERFECTA! Geanta de instrumente oferă depozitare și organizare pentru unelte și alte accesorii. Compartimentul principal mare, cu buzunare organizatoare în interior, menține instrumentele chiar acolo unde aveți nevoie de ele. Are buzunare cu fermoar față și spate care oferă mai mult spațiu de depozitare pentru alte unelte mai mici. Dimensiuni: 28cm X 18cm X 15.24cm. Per total, aceasta geanta va ofera suficient spațiu pentru instrumente mai mari. Este construită din pânză de bumbac 100%, cu mânere de transport superioare întărite.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Când vine vorba de transportul uneltelor, aceasta geanta este PERFECTA! Geanta de instrumente oferă depozitare și organizare pentru unelte și alte accesorii.  Compartimentul principal mare, cu buzunare organizatoare în interior, menține instrumentele chiar acolo unde aveți nevoie de ele. Are buzunare cu fermoar față și spate care oferă mai mult spațiu de depozitare pentru alte unelte mai mici.

Dimensiuni:  28cm X 18cm X 15.24cm. Per total, aceasta geanta va ofera  suficient spațiu pentru instrumente mai mari. Este construită din pânză de bumbac 100%, cu mânere de transport superioare întărite.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.