Geanta sala multifunctionala 100% bumbac / Impermeabila kaki Army

Geanta sala multifunctionala 100% bumbac / Impermeabila kaki Army

189.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Geanta de sport duffle bag de 61cm este realizata dintr-un material inovator impermeabil 100% bumbac, acesta fiind tratat cu ceara pentru a oferi un finisaj rezistent la apă. Avand dimensiunile de 61cm X 31cm, aceasta geanta geanta este suficient de mare pentru a-ți împacheta toate articolele esențiale de sala sau pentru calatoriile tale de weekend. Interiorul complet căptușit oferă o protecție suplimentară pentru obiectele personale. Are curea de umăr detașabilă și reglabilă, buzunar cu fermoar pentru stocare suplimentară.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Geanta de sport duffle bag de 61cm este realizata dintr-un material inovator impermeabil 100% bumbac, acesta fiind tratat cu ceara pentru a oferi un finisaj rezistent la apă. Avand dimensiunile de 61cm X 31cm, aceasta geanta geanta este suficient de mare pentru a-ți împacheta toate articolele esențiale de sala sau pentru calatoriile tale de weekend. Interiorul complet căptușit oferă o protecție suplimentară pentru obiectele personale. Are curea de umăr detașabilă și reglabilă, buzunar cu fermoar pentru stocare suplimentară.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.