Geanta Tanker Style/Canvas Equipment Bag Black

Geanta Tanker Style/Canvas Equipment Bag Black

Preț vechi: 129.00 Lei
49.00 Lei
Geanta Canvas Tanker Style este ideală pentru oricine caută o geantă mare, rezistentă. Geanta de pânză multifuncțională este construită pentru a transporta unelte, echipament de sala sau supraviețuire și multe altele. Este construită dintr-un material de pânză din bumbac foarte rezistent pentru a susține greutatea echipamentului dvs., măsurând în total 49cm X 23cm X 16cm. Compartimentul principal este cu fermoar si oferă o cantitate mare de spațiu pentru a depozita toate articolele tale esențiale. Mânerele de transport sunt duble cu cusătură în cruce, durabilă. Ideala pentru vacanțe, călătorie, sau la sala, mecanici, sportivi si personal militar. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Geanta Canvas Tanker Style este ideală pentru oricine caută o geantă mare, rezistentă. Geanta de pânză multifuncțională este construită pentru a transporta unelte, echipament de sala sau supraviețuire și multe altele.  Este construită dintr-un material de pânză din bumbac foarte rezistent pentru a susține greutatea echipamentului dvs., măsurând în total 49cm X 23cm X 16cm. Compartimentul principal este cu fermoar si oferă o cantitate mare de spațiu pentru a depozita toate articolele tale esențiale. Mânerele  de transport sunt duble cu cusătură în cruce, durabilă. Ideala pentru vacanțe, călătorie, sau la sala, mecanici, sportivi si personal militar.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.