Marime 3XL

Tricou Authentic NASA, Marimi pana la 3XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Logo-ul clasic NASA este din nou lansat și mai bun ca niciodată cu tricoul Authentic NASA Worm Logo. Tricou confortabil din material compozitie bumbac si poliester prezentând stilul clasic al anilor ’70 cu inscripționarea logo-urilor NASA este atat de… COOL si confortabil. Logo-ul tip Worm ( vierme) a fost reinstalat de NASA în 2020. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm The classic NASA worm logo is back and better than ever with Rothco’s Authentic NASA Worm Logo T-shirt. Comfortable Cotton Poly Material T-Shirt Featuring The Classic 1970s Style NASA Worm Logo Lettering. Worm Logo Was Reinstated By NASA In 2020 Checkout Our Matching NASA Worm Logo Hat Too!
79.00 Lei

TRICOU CAMOUFLAGE WOODLAND MARIMI PANA LA 5XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou 100% bumbac sau in compozitie 60% Bumbac si 40% poliester pentru mai multa rezistenta, cu un imprimeu camouflage, mereu in tendinte. Marimi pana la 5XL.
79.00 Lei

TRICOU NAVY T-Shirt Licenta Oficiala Marimi pana la 3XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Indiferent dacă sunteți membru al armatei sau doriți doar să vă arătați sprijinul, tricoul Navy este îmbrăcămintea ideală pentru antrenament sau îmbrăcăminte casual. NAVY este tiparit pe fata si steagul american stilizat pe mâneca dreaptă. Construit dintr-un material ușor de bumbac / poliester care vă menține i confortabil toată ziua, tricoul este ideal pentru antrenamente sau pentru a fi purtat zi de zi. Produs cu licenta oficiala US Navy.
79.00 Lei

TRICOU US MARINES LICENTA OFICIALA

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul Marines este confecționat din bumbac 100% pentru un confort maxim si are inscriptionat textul „Marines” cu litere galben aurii pe partea din față a tricoului. Licențiat Oficial de catre Marina Statelor Unite. Produs cu licenta oficiala US Marines Produs Importat din USA Made in Hounduras Marines T-Shirt is made from soft 100% cotton for ultimate comfort. „Marines” is printed in gold lettering across the front of the t-shirt. Officially Licensed By the United States Marine Corps.
89.00 Lei

Tricou VETERAN ARMY, Marimi pana la 3XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. T-shirt-ul Veteran are in design un steag vertical al SUA, cu inscripții „Veteran” care se desfășoară pe toată lungimea designului steagului. Compozitie material: amestec ușor din bumbac / poliester. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm
89.00 Lei

Tricou Digital Camo Grey Marimi pana la 3XL

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul Digital Camo Grey in amestec de țesături 60% bumbac / 40% poliester este extrem de confortabil si rezistent, cu un look militar, excelent pentru uz militar și pentru moda de zi cu zi.
79.00 Lei