Marime 4XL

TRICOU CAMOUFLAGE BEST PRICE

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou 100% bumbac sau in compozitie 60% Bumbac si 40% poliester pentru mai multa rezistenta, cu un imprimeu camouflage, mereu in tendinte. Marimi pana la 5XL.
49.00 Lei

Tricou Scorpion Army AR 670-1 Coyote Brown

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul AR 670-1 Coyote Brown este făcut în conformitate cu reglementările armatei americane și este complet compatibil cu uniformele Multicam și Scorpion OCP (model operațional de camuflaj). Tricoul Coyote Brown este confecționat în conformitate cu Regulamentul armatei americane, are in compozitie bumbac si poliester, este extrem de confortabil și durabil. Poate fi purtat ca parte a uniformei tale sau pe cont propriu. Game de marimi, de la S la 4XL. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm 4XL: 72 cm 5XL: 74 cm AR 670-1 Coyote Brown T-Shirt is made to US Army regulations and is fully compliant to wear with both Multicam and Scorpion OCP (Operational Camouflage Pattern) Uniforms. Coyote Brown T-Shirt Is Made To US Army Regulations AR 670-1 Comfortable & Durable Cotton/Poly Crew Neck Tee Shirt Can Be Worn With The US ARMY’s New Scorpion Camo Uniforms Can Be Worn As Part Of Your Uniform Or On Its Own
89.00 Lei 59.00 Lei

Tricou tactic Security

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul tactic Security are printat cuvantul „SECURITY” pe fata si spate, materialul este usor, combinatie bumbac cu poliester, 60% Cotton, 40 % polyester. Rothco 2-Sided Security T-Shirt features the word „security” printed on both the front and back in white lettering.
79.00 Lei

TRICOU GAME OVER

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. You know it is Game Over if you see this skeleton Reaper with his carved knuckles. Tribal back print with You Lose carved in to the skull s forehead. T-Shirt Black is made of Top Quality 100% Cotton, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.
99.00 Lei

Desert Digital Camo T-Shirt marimi pana la 4XL

Tricou cu un imprimeu digital desert, in tendinta. Marimi pana la 4XL. Compozitie, 60% bumbac, 40% poliester, pentru un confort sporit la purtat si rezistenta in timp. Excelent pentru uz militar, echipele Airsoft și moda de zi cu zi Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
129.00 Lei 79.00 Lei