I’M NOT BATMAN! Longsleeve T-Shirt Black

I’M NOT BATMAN! Longsleeve T-Shirt Black

Preț vechi: 139.00 Lei
79.00 Lei
Daca sunteți in cautarea unei COLECTII SPECIALE, atunci ati gasit exact ce va doriti! Cu un „killing” design, comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Daca sunteți in cautarea unei COLECTII SPECIALE, atunci ati gasit exact ce va doriti!

Cu un „killing” design, comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs.

Tricoul cu maneca lunga este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK.
In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

SAPCA US ARMY DELUXE LICENTA OFICIALA CAMOUFLAGE

Produs cu licenta oficiala US ARMY. Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.
79.00 Lei 49.00 Lei