Masca de protectie Lucky Skull reutilizabila 3 straturi

Masca de protectie Lucky Skull reutilizabila 3 straturi

19.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Concepute cu o construcție din 3 straturi de poliester, măștile de fata sunt lavabile, refolosibile și sunt foarte bune de purtat în viața de zi cu zi, pentru o potrivire și o senzație confortabilă. Ambalarea este individuala pentru o igiena maxima. Dimensiuni, se masoara de la gaica unei urechi de la masca la cealalata, cu masca intinsa, 35cm.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Concepute cu o construcție din 3 straturi de poliester, măștile de fata sunt lavabile, refolosibile și sunt foarte bune de purtat în viața de zi cu zi, pentru o potrivire și o senzație confortabilă. Ambalarea este individuala pentru o igiena maxima.

Dimensiuni, se masoara de la gaica unei urechi de la masca  la cealalata, cu masca intinsa, 35cm.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.