New! SAPCA DELUXE ROMANIA BRODERIE 3D BLEUMARIN

New! SAPCA DELUXE ROMANIA BRODERIE 3D BLEUMARIN

69.00 Lei
Alegeti cu bucurie si incredere acest nou model de sapca ROMANIA. Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba si conturul in culoarea gri silver. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din 100% bumbac, circumferinta 58cm, made in Vietnam. Stelutele sunt de asemenea brodate pe cozoroc, asigurand acestei frumoase sepci o eleganta aparte. Steguletul romanesc este de asemenea brodat. Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea sepcii este bleumarin. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP. Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Alegeti cu bucurie si incredere acest nou model de sapca ROMANIA. Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba si conturul in culoarea gri silver. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din  100% bumbac, circumferinta 58cm, made in Vietnam.  Stelutele sunt de asemenea brodate pe cozoroc, asigurand acestei frumoase sepci o eleganta aparte. Steguletul romanesc este de asemenea brodat.

Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea sepcii  este bleumarin.

O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP.

Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.