New! SAPCA POLITIA CALITATE PREMIUM / BRODERIE 3D / BLEUMARIN

New! SAPCA POLITIA CALITATE PREMIUM / BRODERIE 3D / BLEUMARIN

59.00 Lei
Broderie 3D de inalta calitate, textul POLITIA este brodat in culoarea alba pe panoul central al sepcii. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 58cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe banda scai din spate. O mare atenție la detalii face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea este bleumarin. Produsul se adreseaza angajatilor Politiei Romane dar poate fi achiziționat si de catre alte persoane, drept cadou, in semn de simpatie pentru fortele de ordine. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata. Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP. Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Broderie 3D de inalta calitate, textul POLITIA este brodat in culoarea alba pe panoul central al sepcii. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 58cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe banda scai din spate.

O mare atenție la detalii face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea este bleumarin.

Produsul se adreseaza angajatilor Politiei Romane dar poate fi achiziționat si de catre alte persoane, drept cadou, in semn de simpatie pentru fortele de ordine. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata.  Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP.

Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.