New! SAPCA POLITIA EDITIE SPECIALA CALITATE PREMIUM / BRODERIE 3D / NEAGRA

New! SAPCA POLITIA EDITIE SPECIALA CALITATE PREMIUM / BRODERIE 3D / NEAGRA

69.00 Lei
Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 58cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe banda scai din spate. Linia subtire in culorile tricolorului este de asemenea brodata, la fel si tricolorul in semicerc de pe spatele sepcii. In plus fata de celalalt model, pe marginea cozorocului este prezent textul POLITIA in succesiune cu stelutele albe. O mare atenție la detalii face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila, pe interiorul sepcii benzile de intarire au printat cuvantul POLITIA in succesiune cu stelutele albe. Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea este neagra. Produsul se adreseaza angajatilor Politiei Romane dar poate fi achiziționat si de catre alte persoane, drept cadou, in semn de simpatie pentru fortele de ordine. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata. Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP. Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 58cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe banda scai din spate. Linia subtire in culorile tricolorului este de asemenea brodata, la fel si tricolorul in semicerc de pe spatele sepcii.

In plus fata de celalalt model, pe marginea cozorocului este prezent textul POLITIA in succesiune cu stelutele albe.

O mare atenție la detalii face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila, pe interiorul sepcii benzile de intarire au printat cuvantul POLITIA in succesiune cu stelutele albe.

Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea este neagra.

Produsul se adreseaza angajatilor Politiei Romane dar poate fi achiziționat si de catre alte persoane, drept cadou, in semn de simpatie pentru fortele de ordine. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata.  Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP.

Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.