Nou! TRICOU NYPD pentru COPII/Licenta oficiala

Nou! TRICOU NYPD pentru COPII/Licenta oficiala

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

59.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Ghid de masuri: S este recomandat pentru copiii intre 6 si 8 ani M este recomandat pentru copiii intre 10 si 12 ani L este recomandat pentru copiii intre 12 si 14 ani NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou arate bine chiar si pe copii. Vor fi incantati sa-l primeasca cadou! Produs importat din US.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed.

Ghid de masuri:

  • M este recomandat pentru copiii intre 10 si 12 ani
  • L este recomandat pentru copiii intre 12 si 14 ani

NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou arate bine chiar si pe copii. Vor fi incantati sa-l primeasca cadou!

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

Produs importat din US.