OCHELARI DE SOARE Air Force Pilot cu etui

OCHELARI DE SOARE Air Force Pilot cu etui

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Calitate testată și asigurată pentru durabilitate maximă, confort și performanța. Lentile 58mm. Material acrilic rezistent. Se ofera gratuit la achizitie etui pentru pastrarea in siguranta a ochelarilor. Protectie UV400. Culoare lentile, cenusiu inchis, rama este din metal chrome. Aviator Air Force Style Sunglasses are military style glasses. Produs Rothco import USA. Made in China. 58 MM UV Acrylic Lens Military Inspired Aviator Sunglasses Comes With Case For Easy Carry
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Calitate testată și asigurată pentru durabilitate maximă, confort și performanța. Lentile 58mm. Material acrilic rezistent. Se ofera gratuit la achizitie etui pentru pastrarea in siguranta a ochelarilor. Protectie UV400. Culoare lentile, cenusiu inchis, rama este din metal chrome.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Aviator Air Force Style Sunglasses are military style glasses. Produs Rothco import USA. Made in China.

  • 58 MM UV Acrylic Lens
  • Military Inspired Aviator Sunglasses
  • Comes With Case For Easy Carry