OCHELARI DE SOARE Military Sport 9MM Sunglasses Black

OCHELARI DE SOARE Military Sport 9MM Sunglasses Black

69.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Ochelarii de soare 9MM de la Rothco sunt perfecti pentru a fi purtați în timpul activităților sportive, tactice si nu numai. Sunt de culoare neagra-fumuriu. Cadru și lentilă din policarbonat, rezistent la zgariere. Ramă largă de 12 cm și lățime de 1,7 cm. Rothco’s 9MM Sunglasses are perfect too wear during sports or even out at the shooting range for the day. Shatter Resistant Polycarbonate Frame And Lens Perfect Glasses For Use At The Range Or Even Everyday Use 12 Cm Wide Frame And 1.7 Cm Nosepiece Width
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Ochelarii de soare 9MM de la Rothco sunt perfecti pentru a fi purtați în timpul activităților sportive, tactice si nu numai. Sunt de culoare neagra-fumuriu.
Cadru și lentilă din policarbonat, rezistent la zgariere.
Ramă largă de 12 cm și lățime de 1,7 cm.

Rothco’s 9MM Sunglasses are perfect too wear during sports or even out at the shooting range for the day.

Shatter Resistant Polycarbonate Frame And Lens
Perfect Glasses For Use At The Range Or Even Everyday Use
12 Cm Wide Frame And 1.7 Cm Nosepiece Width

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.