OCHELARI DE SOARE TACTICI PLIABILI UV400 - Pret Special!

OCHELARI DE SOARE TACTICI PLIABILI UV400 - Pret Special!

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Ochelarii tactici cu protectie UV400 se pliaza în jumătate pentru transport ușor. Sunt atat de confotabili in orice imprejurare! Lentilele sunt prevazute cu acoperire anti-zgârietură si anti-ceață, pe interior sunt captusiti cu spuma pentru confort sporit la purtare. Banda este elestica si reglabila.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Ochelarii tactici cu protectie UV400 se pliaza în jumătate pentru transport ușor. Sunt atat de confotabili in orice imprejurare! Lentilele sunt prevazute cu acoperire anti-zgârietură si anti-ceață, pe interior sunt captusiti cu spuma pentru confort sporit la purtare. Banda este elestica si reglabila.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.