Pantaloni CLASSIC STRAIGHT DENIM JEANS TALIE 95CM

Pantaloni CLASSIC STRAIGHT DENIM JEANS TALIE 95CM

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 199.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport, 15 lei, oriunde in tara. Efectul spălat adaugă un aspect vintage acestui jeans.. Fabricat din bumbac și elastină, care previne ruperea țesăturii. Bumbacul are proprietăți bune de ventilație, astfel încât pielea nu transpiră sau nu se supraîncălzește. Puteți purta acesti blugi în fiecare zi. De asemenea, se va potrivi bine cu cămașa sau cu un tricou pentru o întâlnire de seară. Modelul este echipat cu 4 buzunare. Două clasice în față și două pe spate. Se inchide cu nasturi de metal. Producătorul a adăugat ușoare abraziuni acestui jeans pentru a sublinia aspectul masculin si o perfecta formă clasică, mereu la moda. Dimensiuni: Talie circumferinta: 95cm. Lungime masurata de la talie la marginea de jos a blugului: 113.5cm. Lungime masurata dintre picioare la marginea de jos a blugului: 85cm.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Efectul spălat adaugă un aspect vintage acestui jeans.. Fabricat din bumbac și elastină, care previne ruperea țesăturii. Bumbacul are proprietăți bune de ventilație, astfel încât pielea nu transpiră sau nu se supraîncălzește. Puteți purta acesti blugi în fiecare zi. De asemenea, se va potrivi bine cu cămașa sau cu un tricou pentru o întâlnire de seară. Modelul este echipat cu 4 buzunare. Două clasice în față și două pe spate. Se inchide cu nasturi de metal. Producătorul a adăugat ușoare abraziuni acestui jeans pentru a sublinia aspectul masculin si o perfecta formă clasică, mereu la moda.

Dimensiuni:

Talie circumferinta: 95cm.

Lungime masurata de la talie la marginea de jos a blugului: 113.5cm.

Lungime masurata dintre picioare la marginea de jos a blugului: 85cm.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport, 15 lei, oriunde in tara.