Pantaloni Men’s Sweatpants Lifeguard Beach Official License

Pantaloni Men’s Sweatpants Lifeguard Beach Official License

Preț vechi: 249.00 Lei
139.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Pantalonii Lifeguard® Fleece din bumbac imprimati vertical pe piciorul stâng cu textul MALIBU BEACH sunt întotdeauna o ținută confortabilă; atunci când vă relaxați sau vă plimbați, acești pantaloni sunt pur si simplu…perfecti! Țesătură de primă calitate 80% bumbac 20% poliester Designed & printed t în Brooklyn Fabricat în Pakistan
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Pantalonii Lifeguard® Fleece din bumbac imprimati vertical pe piciorul stâng cu textul MALIBU BEACH sunt întotdeauna o ținută confortabilă; atunci când vă relaxați sau vă plimbați, acești pantaloni sunt pur si simplu…perfecti!

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Țesătură de primă calitate
80% bumbac 20% poliester
Designed & printed t în Brooklyn
Fabricat în Pakistan