RUCSAC MILITAR BLEUMARIN LARGE 40 LITRI

RUCSAC MILITAR BLEUMARIN LARGE 40 LITRI

Preț vechi: 289.00 Lei
189.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Inaltime 50 cm x latime 30 cm x adancime 32 cm Volum: cca. 40 litri Sistem modular, dispune de multe compartimente și buzunare diferite pentru a vă organiza toate bunurile. Dimensiunea rucsacului poate fi ușor ajustată cu bretelele pe părțile laterale. Bretelele sunt captusite pentru un confort sporit la purtare. Buzunar central frontal cu organizator. Curele de compresie pentru echilibrarea greutatii corpului si confort sporit la purtare.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Inaltime 50 cm x latime 30 cm x adancime 32 cm

Volum: cca. 40 litri

Sistem modular, dispune de multe compartimente și buzunare diferite pentru a vă organiza toate bunurile. Dimensiunea rucsacului poate fi ușor ajustată cu bretelele pe părțile laterale.
Bretelele sunt captusite pentru un confort sporit la purtare.
Buzunar central frontal cu organizator.
Curele de compresie pentru echilibrarea greutatii corpului si confort sporit la purtare.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.