Rucsac pentru bărbați USB/Impermeabil cod B6807 Naviforce

Rucsac pentru bărbați USB/Impermeabil cod B6807 Naviforce

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 239.00 Lei
139.00 Lei
CAPACITATE MARE: Dimensiuni: (460x 320x 200) mm. Greutate: pana in 1 kg. Perfect pt. laptopul de 16 inch, de asemenea poate depozita cu ușurință accesorii electronice si obiecte necesare se zi cu zi. Exista spațiu suficient pentru toate lucrurile! CONFORTABIL ȘI IMPERMEABIL: Fabricat din microfibra rezistentă la apă și durabilă, cu fermoare metalice. Acest rucsac este ușor, rezistent la zgârieturi și anti-rupere. Design confortabil al fluxului de aer cu o căptușeală ventilată cu panouri groase, dar moi, care oferă spate mult confort amortizat. Mâner superior capitonat cu spumă. COMPARTIMENTE MULTI ȘI BUZUNARE: Acest rucsack pentru laptop include 1 buzunar principal, 4 buzunare interioare, 2 buzunare frontale și 2 buzunare laterale, iar 1 buzunar posterior oferă spațiu separat pentru laptop, iPad, iPhone, haine, cărți, portofel, sticlă de apă și multe altele. Compartimentul multiplu face ca articolele dvs. să fie organizate și mai ușor de găsit.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

CAPACITATE MARE:

Dimensiuni: (460x 320x 200) mm. Greutate: pana in 1 kg. Perfect pt. laptopul de 16 inch, de asemenea poate depozita cu ușurință accesorii electronice si obiecte necesare se zi cu zi. Exista spațiu suficient pentru toate lucrurile!

CONFORTABIL ȘI IMPERMEABIL:  Fabricat din microfibra rezistentă la apă și durabilă, cu fermoare metalice. Acest rucsac este ușor, rezistent la zgârieturi și anti-rupere. Design confortabil al fluxului de aer cu o căptușeală ventilată cu panouri groase, dar moi, care oferă spate mult confort amortizat. Mâner superior capitonat cu spumă.

COMPARTIMENTE MULTI ȘI BUZUNARE: Acest rucsack pentru laptop include 1 buzunar principal, 4 buzunare interioare, 2 buzunare frontale și 2 buzunare laterale, iar 1 buzunar posterior oferă spațiu separat pentru laptop, iPad, iPhone, haine, cărți, portofel, sticlă de apă și multe altele. Compartimentul multiplu face ca articolele dvs. să fie organizate și mai ușor de găsit.

DESIGN USB: Portul extern de încărcare USB cu cablu de încărcare încorporat oferă o modalitate mai convenabilă și mai ușoară de a vă încărca telefonul, tableta și alte dispozitive electronice ale acestui rucsac de afaceri USB. Conectați-vă banca de alimentare la cablul intern, apoi lăsați cablul de încărcare să introducă portul USB pentru a vă conecta dispozitivul. Vă rugăm să rețineți, acest rucsac pentru laptop nu conține alimentator. VERSATIL: Aspect elegant, personalizat, ideal pentru serviciu ca ghiozdan, rucsac pentru laptop și rucsac casual pentru utilizare zilnică la școală, serviciu, escapadă la sfârșit de săptămână, săli de sport, călătorii, drumeții, etc.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.