SAC PENTRU SALA / GYM BAG OLIVE

SAC PENTRU SALA / GYM BAG OLIVE

Preț vechi: 99.00 Lei
29.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Cost de transport, 15 lei, oriunde in tara. Informatii despre produs: inaltime 40 cm x latime 32 cm, bandă velcro cu scai pentru a accesoriza produsul cu fel de fel de embleme/plasturi, cordon de transport moale, logo subtil, țesătură impermeabilă, material 100% nylon, rezistent la purtat. Brand-ul este Brandit, import Germania, made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Informatii despre produs:  inaltime 40 cm x latime 32 cm, bandă velcro cu scai pentru a accesoriza produsul cu fel de fel de embleme/plasturi, cordon de transport moale, logo subtil, țesătură impermeabilă, material 100% nylon, rezistent la purtat.

Brand-ul este Brandit, import Germania, made in China.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Cost de transport, 15 lei, oriunde in tara.