SAPCA CALITATE PREMIUM JANDARMERIA EDITIE SPECIALA/ BLEUMARIN / BRODERIE 3D/56 CM

SAPCA CALITATE PREMIUM JANDARMERIA EDITIE SPECIALA/ BLEUMARIN / BRODERIE 3D/56 CM

Preț vechi: 69.00 Lei
59.00 Lei
Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 56cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe cozoroc si pe banda scai din spate. Linia tricolora este de asemenea brodata 3D. Pe lateral este brodat textul LEGE SI ORDINE. Culoarea este bleumarin. Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata. Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP. Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Broderie de inalta calitate, 3D pe panoul central al sepcii, in culoarea alba. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. Produs din material acrilic special pentru sepci, circumferinta 56cm. Textul este prezent, de asemenea brodat pe cozoroc si pe banda scai din spate. Linia tricolora  este de asemenea brodata 3D. Pe lateral este brodat textul LEGE SI ORDINE.  Culoarea este bleumarin.

Materialul este rezistent la purtare, cozorocul este intarit pentru a pastra aspectul sepcii impecabil in timp. Este perfecta pentru toate sezoanele.

O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Pentru o comanda de minim 10 bucati, se acorda reducere de 10%. Reducerea se aplica pe factura si veti fi contactat pentru confirmarea sumei de plata.  Pentru alte cantitati si oferte speciale ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Suntem prezenti si in sistemul de achizitii publice SEAP.

Plata se poate face la livrare, cu ordin de plata sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara.