SAPCA COPII CALITATE PREMIUM URSULETUL POLITIST / CU BRODERIE/ 100% Bumbac

SAPCA COPII CALITATE PREMIUM URSULETUL POLITIST / CU BRODERIE/ 100% Bumbac

Preț vechi: 39.00 Lei
15.00 Lei
Alege pentru copilul tau aceasta sapca atat de simpatica, URSULETUL POLITIST. Este 100% Bumbac, se regleaza cu scai la spate, este brodata iar pretul este excelent. Stocul este limitat! Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea sepcii este bleumarin, poate fi o alegere chiar si pentru dama sau pentru toti cei care simpatizeaza aceasta idee de design. O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Alege pentru copilul tau aceasta sapca atat de simpatica, URSULETUL POLITIST. Este 100% Bumbac, se regleaza cu scai la spate, este brodata iar pretul este excelent. Stocul este limitat!

Este perfecta pentru toate sezoanele. Culoarea sepcii  este bleumarin, poate fi o alegere chiar si pentru dama sau pentru toti cei care simpatizeaza aceasta idee de design.

O mare atenție la detalii și design face ca această sapca sa fie atractiva si extrem de confortabila.

Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.