Sapca Deluxe Jeep Radar Cap Black

Sapca Deluxe Jeep Radar Cap Black

49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Sepcile Jeep Deluxe au un design clasic de inspirație militară, confort maxim si vă vor ține cald toată iarna. Designul actualizat oferă o acoperire completă a urechilor – Perfect pentru acele zile lungi de iarnă! Dispune de un cozoroc clasic cu margine scurtă pentru un aspect militar autentic. Sapca tricotată inspirată din cel de-al doilea război mondial a fost concepută inițial pentru ca soldații să le poarte sub casca lor de luptă, oferind căldură imbatabilă și protecție împotriva intemperiilor. Marimea este universala. Material acrilic 100% moale si confortabil.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sepcile Jeep Deluxe au un design clasic de inspirație militară, confort maxim si vă vor ține cald toată iarna.

Designul actualizat oferă o acoperire completă a urechilor – Perfect pentru acele zile lungi de iarnă!
Dispune de un cozoroc clasic cu margine scurtă pentru un aspect militar autentic.
Sapca tricotată inspirată din cel de-al doilea război mondial a fost concepută inițial pentru ca soldații să le poarte sub casca lor de luptă, oferind căldură imbatabilă și protecție împotriva intemperiilor.
Marimea este universala. Material acrilic 100% moale si confortabil.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.