SAPCA DELUXE US MARINES BLACK

SAPCA DELUXE US MARINES BLACK

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

99.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Textul brodat „Marines” este prezentat atât pe panoul frontal, cât și pe marginea superioară a acestei frumoase sepci. Confortul de lungă durată este asigurat de construcția din bumbac periat de cea mai buna calitate. Sapca este prevazuta cu bandă de sudură internă pentru a mentine capul uscat, ventilarea se face prin cele 6 găuri superioare. Produs cu licență oficială al Corpului de Marină al Statelor Unite. Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate. “Marines” Raised Embroidered Text Is Featured On Both The Front Panel And Upper Brim Of The Hat Woven “Marines” Labels Are Located On The Front Of The Sandwich Brim And On The Hook And Loop Closure Strap Long-Lasting Comfort Is Provided With The Brushed Cotton Twill Construction One Size Fits Most With Hook And Loop Closure Back Internal Sweatband 6 Ventilation Top Holes Keep Your Head Cool Officially Licensed Product Of The United States Marine Corps.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Textul brodat „Marines” este prezentat atât pe panoul frontal, cât și pe marginea superioară a acestei frumoase sepci. Confortul de lungă durată este asigurat de construcția din bumbac periat de cea mai buna calitate. Sapca este prevazuta cu bandă de sudură internă pentru a mentine capul uscat, ventilarea se face prin cele 6 găuri superioare. Produs cu licență oficială al Corpului de Marină al Statelor Unite.

Marimea este universala, se regleaza cu scai la spate.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

“Marines” Raised Embroidered Text Is Featured On Both The Front Panel And Upper Brim Of The Hat
Woven “Marines” Labels Are Located On The Front Of The Sandwich Brim And On The Hook And Loop Closure Strap
Long-Lasting Comfort Is Provided With The Brushed Cotton Twill Construction
One Size Fits Most With Hook And Loop Closure Back
Internal Sweatband
6 Ventilation Top Holes Keep Your Head Cool
Officially Licensed Product Of The United States Marine Corps.