SAPCA PESCARI CU BRODERIE COD 57

SAPCA PESCARI CU BRODERIE COD 57

Preț vechi: 59.00 Lei
39.00 Lei
Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% bumbac, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. – 100% Acrilic – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China. – GREAT HUNTER BORN TO FISH Baseball Cap – 100% Cotton – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% bumbac, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

– 100% Acrilic
– Adjustable Velcro Closure
– One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.

– GREAT HUNTER BORN TO FISH Baseball Cap
– 100% Cotton
– Adjustable Velcro Closure
– One Size Fits Most