Sapca Premium Desert Camo/Black Bi Color 100% Bumbac

Sapca Premium Desert Camo/Black Bi Color 100% Bumbac

Preț vechi: 89.00 Lei
25.00 Lei
Sapca 100% Bumbac, in doua tonuri, avand cozorocul in print digital camo desert, perfecta pentru a o asorta atat cu imbracaminte camouflage cat si simpla. Calitatea este excelenta, iar pretul…IREZISTIBIL! Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai la spate. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Produs Importat din USA. Made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sapca 100% Bumbac, in doua tonuri, avand cozorocul in print digital camo desert, perfecta pentru a o asorta atat cu imbracaminte camouflage cat si simpla. Calitatea este excelenta, iar pretul…IREZISTIBIL! Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai la spate.
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Produs Importat din USA. Made in China.