SAPCA POLO HAPPY TOGETHER 100% Bumbac Cod H1

SAPCA POLO HAPPY TOGETHER 100% Bumbac Cod H1

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 39.99 Lei
33.00 Lei
Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% acrylic, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. – 100% Acrylic – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu catarama la spate. Material 100% bumbac, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Culoarea este neagra, iar trifoiul cu patru foi poata inotdeauna noroc!

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

– Happy Together Polo Cap
– 100% Washed Cotton
– Antique Brass Buckle Closure
– 6 Panel
– One Size Fits Most