SAPCA PREMIUM POLITIA LOCALA BRODERIE 3D BLACK

SAPCA PREMIUM POLITIA LOCALA BRODERIE 3D BLACK

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

69.99 Lei
Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs din 100% acrilic calitate superioara. Designed in Romania. Made in Vietnam. Material rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs din 100% acrilic calitate superioara. Designed in Romania. Made in Vietnam.
Material rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.